Udskriv
Nyheder


 
 
Nedenstående ses sidste nyt fra Naturskolerne.
30. august 2017
Kom til Naturens Dag på Rude skov Naturskole søndag d. 10.september kl. 11-15
I anledningen af Naturens Dag holder Rude skov Naturskole holder åbent hus d. 10.september kl. 11-15

På dagen vil det være muligt at se sig om inde og ude, kigge på de levende og udstoppede dyr og ikke mindst prøve eksempler på nogle af de læringsaktiviteter, naturskolerne laver med skoleklasser og daginstitutioner. Naturvejlederne fortæller gerne om, hvordan de arbejder med undervisning og læringsaktiviteter i naturen. Og måske er der børn i familien, som har lyst til at fortælle mor og far om deres oplevelser på naturskolen med skolen eller børnehaven?

På dagen kan man deltage i følgende aktiviteter:

• Ta´ med på svampevandring i skoven omkring naturskolen kl 11.30 og kl 13.00. Vi indsamler svampe og tager dem med tilbage til naturskolen. Her sorterer vi dem og hører om hvordan svampe vokser og hvorfor de kan sammenlignes med isbjerge! Hvis der er spiselige svampe blandt de indsamlede, tilbereder vi dem og smager selvfølgelig på dem.

• Ta´ hele familien med på Krible krable stjerneløb. Besøg så mange poster som I orker og bliv sammen klogere på nogle af de mange fantastiske egenskaber de små dyr hver især har.

• Lån udstyr til at indfange smådyr i skovbunden og få hjælp til at studere dem nærmere i naturskolens stereolupper. Måske knytter der sig en spændende historie til nogle af de dyr I har fundet?

• Tag temperaturen på jeres viden om skovens træer! Løs træ-quizzen i fællesskab eller alene. Hvem har flest rigtige svar?

• Se honningbierne i øjnene når vi åbner det indendørs demonstrations stade. Her kan man observere biernes aktivitet gennem en glasplade uden at være bange for stik!

• Skulle man blive sulten undervejs, er der mulighed for at bage sin egen pandekage over bål på naturskolens bålplads.

Vi glæder os til at se dig og din familie!

Adresse
Rude skov Naturskole, Biskop Svanes Vej 50, 3460 Birkerød
 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby