Udskriv
 

Overnat ude!

Tag på overnatning med dine elever og få en anderledes oplevelse. Der er masser af gode overnatningsmuligheder i naturen og Naturskolerne hjælper gerne med udlån af udstyr og ideer til aktiviteter
Om aktiviteten

Sted:

Raadvad Naturskole, Rude Skov Naturskole, Strandmøllen

Målgruppe:

0. klasse, 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse, 4. klasse, 5. klasse, 6. klasse, 7. klasse, 8. klasse, 9. klasse, 10. klasse

Fag/læreplan:

Skolefag: Friluftsliv
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Drejebog:

Vi foreslår, at jeres lejrtur får et tema, så I på den måde dels kan få hold på planlægningen, dels kan få orden på, hvad vi kan hjælpe jer med. Forslag til temaer:
Skoven om natten (I kan f.eks. låne flagermusdetektorer, insektlokkeudstyr eller kikkerter til at se på hjorte i brunst om aftenen)
Livet i ferskvand (I kan låne vores krible krable kasse vand)
Små dyr i skoven (I kan låne vores krible krable kasse land)
Skov og træer (I kan f.eks. låne opslagsbøger og udstyr til lege om træer)
Overlevelse i skoven (I kan f.eks. låne udstyr til samarbejdsøvelser eller opskrifter til mad med vilde urter).

Hvis I skal lave læringsaktiviteter med os på lejrturen skal de bookes separat. Husk at skriv i kommentarfeltet, hvis jeres lejrtur er datofastsat.

Hvis I gerne vil låne udstyr til aktiviteter på egen hånd eller vores lejrkasse eller kåter, så skriv det i kommentarfeltet når du booker overnat ude.

Mere om aktiviteten:

På lejrpladsen ved Strandmøllen findes et flot shelter med plads til en hel skoleklasse! Der findes også shelterplads ved Femsølyng ved Rude Skov.

Vil I overnatte en eller flere nætter på shelterlejrpladsen ved Strandmøllen eller Femsølyng, bør I selv booke lejrpladsen på www.udinaturen.dk i en fart. Det er gratis, men nødvendigt. Her kan I også få overblik over lejrpladser og andre friluftsfaciliteter.

I Raadvad har vi kåter I kan låne til at til at sove i, vi har pt. 3 stk 9 personers og to stk 15 personers. I Rude Skov findes også en del lejrudstyr.

I Rygård Fredskov, midt i Søllerød Naturpark, ligger en smukt placeret lejrplads, dog uden shelter, og der er også kommer flere andre nye pladser i området.

Vi er gerne behjælpelige med ideer og udlån af diverse materialer i forbindelse med lejren. Bl.a. kan du låne Raadvads lejrkasse, der indeholder en masse almindeligt lejrgrej. Skriv til os for en opdateret liste med indhold i kassen. 
Booking
Skriv til os på mail@naturskolerne.dk for at høre mere om muligheder for aktiviteter og for at låne udstyr.
Husk selv at booke shelterpladser på www.udinaturen.dk
 
Husk
At holde møde med os om overnatningturen, hvis I skal have ideer til aktiviteter i forbindelse med lån af udstyr.
 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby