Udskriv
 

Naturskolen har investeret i professionelle farver, papir og pensler. Så kom og nyd det smukke landskab omkring Rådvad og Rude Skov Naturskole. 

Det er meget vigtigt at informere om at farverne og penslerne er kostbare, det er rart hvis læreren også understreger dette. At man ikke skal gnide for meget på papiret og røre ved penselhårerne eller farverne, da de samler fedt som så skyr vand, som en fedtet stegepande. 

Hvis I på naturskolen eller hjemme gennemgår tegneteknikker, farvelære, perspektiv og skyggeteknik i forbindelse med akvarelmaling, kan I drage ud og finder smukke motiver i området. Giv jer tid til fordybelse og nydelse samt vejledning, så kan alle lave de flotteste malerier. Giv også gerne praktiske råd om udvælgelse af motiv, horisontlinjer, perspektiv og arbejdet med forgrund, mellemgrund og baggrund.

Det er godt hvis læreren er opmærksom på de elever, der ikke med det første kommer i gang med at male. 

Vi anbefaler at I holder en lille fernisering og evaluering af akvarel billederne, når I kommer tilbage på naturskolen.

Hvis I vil låne akvareludstyret, så skriv det i kommentarfeltet, når I booker "brug selv Raadvad Naturskole" eller "Brug selv Rude Skov". Vi kan ikke garantere at udstyret er ledigt, hvis I ikke ønsker det allerede når I booker.

 

 

 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby