Udskriv
Nyheder


 
 
Nedenstående ses sidste nyt fra Naturskolerne.
11. juni 2012
Traktørdag i Grevemosehus søndag d. 17.juni kl. 14-16
Det er en gammel tradition, der genoplives når foreningen Grevemosehus´ Venner slår dørene op til Traktørdag søndag d. 17.juni kl. 14-16 i Grevemosehus.

Det stemningsfulde skovløbersted vil være åbent for besøgende, der på egen krop kan opleve tidens vingesus og høre om husets historie og dets beboere gennem de sidste 150 år. Udenfor i haven kan man få serveret en kop kaffe m. kage – præcis som skovgæster kunne det for ca. 100 år siden, hvis de kom forbi Grevemosehus. ”Dengang var kaffeservering til forbipasserende skovgæster en måde for skovløberkonen at tjene et par ekstra kroner til den daglige husholdning” fortæller kultur- og naturvejleder Anne Mette Abildtrup Hansen og tilføjer: ”Vi håber at mange vil udnytte muligheden for at kombinere en tur i skoven med et besøg og en kop kaffe hos skovløberkonerne i Grevemosehus”.

Grevemosehus hører under Naturskolerne i Rude skov og Raadvad og bruges i hverdagene til natur- og kulturhistoriske forløb og aktiviteter for skoleklasser og daginstitutioner.

Fakta:
Sted: Grevemosehus, Biskop Svanes vej 50, 3460 Birkerød
Tid: Søndag d. 17.juni kl. 14-16
Pris: Gratis – man møder bare op!
Arrangører: Støtteforeningen Grevemosehus´ Venner

Læs mere om Grevemosehus og Støtteforeningen Grevemosehus´ Venner på www.grevemosehus.dk

 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby