Udskriv
Nyheder


 
 
Nedenstående ses sidste nyt fra Naturskolerne.
6. juli 2012
Status for skolebooking
Tak for alle bookinger af aktiviteter på Naturskolerne i skoleåret 2012-13. Vi har i de sidste par uger godkendt lige omkring 500 aftaler til det kommende skoleår og glæder os nu til at danse ud i sommersolen.

Vi kigger på ønsker om flytninger af aftaler, nye ønsker mv. igen fra uge 32. Perioden frem til efterårsferien er fuldt booket, så der vil kun undtagelsesvis blive plads til flere klasser (ved afbud/omrokeringer). Der er stadig plads til nye bookinger i perioden november – april.

Særligt for Lyngby-Taarbæk klasser: Der er ikke mere kapacitet tilbage i 2012. Vi har en smule plads i perioden januar til april 2013 – hvor vi håber at finde lidt huller. Turene vil dog nok komme på venteliste i 1. omgang, til vi har opfyldt kvoten for Rudersdal og Gentofte.

Husk du kan frit rette/slette bookinger, der ikke er godkendt inde i bookingsystemet lige som du altid kan se status for dine aftaler. Du kan få et overblik over alle naturskolens aftaler ved at vælge "Søg" på http://booking.naturskolerne.dk/ 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby