Udskriv
Nyheder


 
 
Nedenstående ses sidste nyt fra Naturskolerne.
15. august 2014
Raadvad Naturskole 25 år - reception 29.8 kl. 14
Raadvad Naturskole fylder 25 år!
Kom til reception
Fredag den 29. august kl. 14.00 på Naturskolen i Raadvad

I august 1989 åbnede Raadvad Naturskole dørene for folkeskoleelever fra Søllerød og Lyngby-Taarbæk kommuner og deres lærere.

Et ellers ikke bevaringsværdigt hus i Raadvad, bl.a. tidligere rejsestald til kroen, var blevet sat flot og funktionelt i stand og bestyrelsen bestå-ende af de to skolechefer Leif Antonsen og Poul Andersen og skovrider Klaus Waage Sørensen havde ansat biolog Vibeke Lyngholt Frederiksen til at lede den nye naturskole. Det gjorde hun fantastisk.

Flotte foldere med spændende turtilbud og naturtegninger af Falke Bang blev sendt ud og naturskolen tog imod de første glade skoleklas-ser, der skulle lære OM naturen I naturen. Turdage om svampe, fugle, Dyrehavens hjorte, blomsterbiologi, praktisk skovdrift og skovens grøn-ne mad var på programmet fra starten – og er det endnu, sammen med meget andet.


Her 25 år senere, har naturskolen haft ca. 175.000 elevbesøg fra Ru-dersdal, Lyngby-Taarbæk og Gentofte kommuner - glade elever har arbejdet med læringsaktiviteter og udeskole i den lokale natur i naturfa-gene og mange andre fag som hjemkundskab, matematik, idræt osv.

Vi inviterer derfor tidligere og nuværende samarbejdspartnere og brugere samt alle venner af naturskolen til en lille reception i det grønne.

Kom og nyd et glas og lidt godbidder med os, der er så heldige at be-mande naturskolen i dag. Fortæl os dine minder fra de tidligere år, så vi sammen kan fortælle den gode historie om et fantastisk læringssted i Raadvad ved Dyrehaven og Mølleåen. Send os gerne en mail, hvis du regner med at komme.

Mange hilsner
Dorrit Hansen
Naturskoleleder 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby