Udskriv
Nyheder


 
 
Nedenstående ses sidste nyt fra Naturskolerne.
13. september 2015
Raadvad Naturskole inviterer til Naturens Dag søndag den 13. september kl. 11-15

Endnu en mulighed for at komme ud i ’NATUREN HVOR DU BOR’.
Søndag den 13. september byder vi på dejlige naturoplevelser i den skønneste natur. Hvis du ikke kender området omkring Raadvad med det gamle industrianlæg med mange smukke gamle bygninger, en stille mølledam og omkranset af Jægersborg Hegn, som blev anlagt af Christian 5., som en del af hans private dyrehave, så er søndag den 13. september en oplagt mulighed. Det foregår ved Naturskolen i Raadvad mellem kl. 11 og 15.
Naturskolen byder indenfor i vores dejlige lokaler, hvor du kan kigge på levende og udstoppede dyr og prøve forskellige naturskoleaktiviteter og høre om hvordan vi arbejder med undervisning i naturen. Du kan også prøve at fange smådyr og plankton i mølledammen og blive klogere på det spændende liv under vandoverfladen med lup og mikroskop. Du kan også fiske i mølledammen med en hjemmebygget fiskestang, du kan se honningbierne arbejde og smage honning og du kan bage pandekager over bål. Du kan også prøve at klatre med Natur der Bevæger og se hvad grejbanken i Rudersdal Kommune har at byde på.

Søllerød Orienteringsklub byder samme sted på muligheden for med et kort i hånden at komme rundt i lige præcis det tempo, der passer dig og din familie. Der er også en bane for barnevogne og stavgængere plus naturligvis barskere baner for dem, der vil opleve NATUREN HVOR DU BOR med lidt mere fart i løbeskoene. Du får grundig instruktion. Ingen, som ikke vil, kan fare vild. Og så er der sprintbane. Kun et par hundrede meter med elektronisk tidtagning og fuld knald på. Her kan juniorer virkelig teste deres forældres dårlige form. Prøv den – flere gange.

Naturskolen byder på saft, kaffe og te og pandekager hele dagen fra kl. 11-15

På gensyn i NATUREN HVOR DU BOR
 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby